akvaryum balıklarıBitkili Akvaryumkarides kvaryumulepistesmolisarı prensescanlı yembalık yemiJapon BalığıAkvaryum Suyuartemiaelodeamalawitanganyikaakvaryum motoru Kebap ve Et çeşitleri: Arap Kebabi

17 Nisan 2009 Cuma

Arap Kebabi

MALZEME:

Soğan 2 adet 
Kıyma 250 gr. 
Domates 4 adet 
Karabiber 
Maydanoz 1 demet 
Tuz 
Margarin 2 çorba kaşığı 

YAPILIŞI:
Geniş tavada 2 çorba kaşığı margarini eritin. 2 adet yemeklik doğranmış soğan ve 250 gr. Kıymayı kavurun. Küp doğranmış domatesleri ekleyin. Karabiber ve tuzunu serpin. İnce kıydığınız maydanozla süsleyip servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder