akvaryum balıklarıBitkili Akvaryumkarides kvaryumulepistesmolisarı prensescanlı yembalık yemiJapon BalığıAkvaryum Suyuartemiaelodeamalawitanganyikaakvaryum motoru Kebap ve Et çeşitleri: Tandır Kebabı

14 Nisan 2009 Salı

Tandır Kebabı

MALZEMELER 

650 gr Kuzu Kol 
1 Adet Limon 
1 Adet Sogan 
4 Adet Domates 
4 Adet Sivribiber 
4 Adet Patates 
Karabiber 
Tuz 

YAPILIŞ TARİFİ 

Kuzu kolu yikayip firin tepsisine yerlestirin. Üzerine limon suyunu sikip tuz 
ve karabiber serpin. 
Domates, sogan ve sivri biberleri küçük küçük dograyip kuzu kolun yanina 
yerlestirin. Kizgin firinda 45 dakika pisirin. 
Patatesleri yagda kizartip etin yaninda servis yapin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder