akvaryum balıklarıBitkili Akvaryumkarides kvaryumulepistesmolisarı prensescanlı yembalık yemiJapon BalığıAkvaryum Suyuartemiaelodeamalawitanganyikaakvaryum motoru Kebap ve Et çeşitleri: ÇUBUK KEBABI

17 Nisan 2009 Cuma

ÇUBUK KEBABI

1 kg kuşbaşı kuzu eti 
3-4 patates 
2-3 patlıcan 
5 küçük boy soğan 
10-15 diş sarımsak 
3 domates 
tuz 
karabiber 

Yapılışı 

Patates ve patlıcanları soyup iri iri doğrayın. Soğanları soyup dörde kesin. Sarımsakları soyun. Domatesleri rendeleyip tuz ekleyerek tavada biraz suyunu çektirin. Malzemeyi tahta şişlere et, patlıcan, patates, et, soğan, et, sarımsak sıralamasıyla malzeme bitinceye kadar dizin. Şişlere tuz ve karabiber serpin. Kızgın yağda çevirerek kızartıp servis tabağına alın. Domates sosunu ekleyip sıcak olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder