akvaryum balıklarıBitkili Akvaryumkarides kvaryumulepistesmolisarı prensescanlı yembalık yemiJapon BalığıAkvaryum Suyuartemiaelodeamalawitanganyikaakvaryum motoru Kebap ve Et çeşitleri: Kandil kebabi

17 Nisan 2009 Cuma

Kandil kebabi

Malzemeler : • 750 gr kuşbaşı koyun eti,
• 4 adet soğan,
• 2 adet domates,
• 2 yemek kaşığı margarin,
• 2 tatlı kaşığı kekik,
• 1 demet maydanoz,
• 1 yemek kaşığı tuzot,
• 3 adet yufka,
• Karabiber,
• 3 adet patates,
• 1 çay bardağı zeytinyağı,
• 1 adet yumurta. 

Hazırlanışı : 
Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4'e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder