akvaryum balıklarıBitkili Akvaryumkarides kvaryumulepistesmolisarı prensescanlı yembalık yemiJapon BalığıAkvaryum Suyuartemiaelodeamalawitanganyikaakvaryum motoru Kebap ve Et çeşitleri: Ciğerli Kagıt Kebabı

14 Nisan 2009 Salı

Ciğerli Kagıt Kebabı

MALZEMELER 
750 gr süt kuzusu 
1 adet kuzu cigeri 
3 adet kuzu böbregi 
9 adet yesil sogan 
1 demet dereotu 
1 demet maydanoz 
2 yemek kasigi tereyagi 
2 çay kasigi kekik 
Tuz-karabiber 
1 adet yagli kagit 

YAPILIŞ TARİFİ 
Eti ve cigeri irice kusbasi büyüklügünde dograyin. Böbrekleri dörde bölün. 
Soganlari birer santim uzunlugunda, dereotu ve maydanozu ince ince 
kiyin. 
Hazirladiginiz yiyecekleri, iki kat yagli kagit üzerine koyun. Tuz, biber, 
kekik ve tereyagini kattiktan sonra altüst edip üzerini kagitla kapatin ve 
iple paketleyin. 
Paketin üzerini suyla islatin. Bir tepsi içinde sicak firina sürün. 1-1,5 saat 
pisirin. Kebabi, kagidin içinde sogutmadan servis yapin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder