Malzemeler :
• 500 gr. kebaplık et,
• 100 gr. kuyruk,
• 3-4 diş sarımsak,
• 1 çorba kaşığı biber salçası,
• 1 çorba kaşığı domates salçası,
• 2 çorba kaşığı zeytin yağı,
• Arzuya göre kırmızı biber, karabiber ve tuz
Hazırlanışı :
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder