akvaryum balıklarıBitkili Akvaryumkarides kvaryumulepistesmolisarı prensescanlı yembalık yemiJapon BalığıAkvaryum Suyuartemiaelodeamalawitanganyikaakvaryum motoru Kebap ve Et çeşitleri: Cartlak kebabı (Cığırtlak Kebabı)

17 Nisan 2009 Cuma

Cartlak kebabı (Cığırtlak Kebabı)

Malzemeler 

750 gr. kuzu ciğeri, böbreği, dalağı
1/4 kg. gömlek yağı
yeterince tuz
karabiber
toz biber

Yapılışı 

Kuzu ciğeri, dalağı ve böbreği küp şeklinde doğranır. Gömlek yağı zar şeklinde kesilir. Tuz ve baharatlarla karıştırılarak şişlere dizilir. Şişler kömür ızgarasının üzerine konur ve kızarmcaya kadar pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder