akvaryum balıklarıBitkili Akvaryumkarides kvaryumulepistesmolisarı prensescanlı yembalık yemiJapon BalığıAkvaryum Suyuartemiaelodeamalawitanganyikaakvaryum motoru Kebap ve Et çeşitleri: Tepsi kebabı

14 Nisan 2009 Salı

Tepsi kebabı

MALZEMELER 
500 gr az yağlı kıyma 
1 demet maydanoz 
1 adet kuru soğan 
2 su bardağı su 
1 kaşık salça 
4 diş sarımsak 
2 adet domates 
5 adet sivri biber 
kimyon 
karabiber 
pul biber 
tuz 
yarım çay bardağı sıvı yağ 

HAZIRLANIŞI 
Tepsinin içine kıymayı koyup üzerine ince kıyılmış maydanoz, doğranmış soğan ve sarımsak ile sıvı yağ, baharatlar ve tuz ekleyin, iyice yoğurun. Tepsiye yayın, üzerine eritilmiş salça dökün, daha sonra domates ve biberle üzerini süsleyip fırın da 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder