akvaryum balıklarıBitkili Akvaryumkarides kvaryumulepistesmolisarı prensescanlı yembalık yemiJapon BalığıAkvaryum Suyuartemiaelodeamalawitanganyikaakvaryum motoru Kebap ve Et çeşitleri: Soğanlı Fırın Kebabı

17 Nisan 2009 Cuma

Soğanlı Fırın Kebabı

Kullanılacak Malzeme 
2 kg ufak sogan 
1 kg kıyma et 
istege bağlı miktarda pul biber 
yeterince sarımsak 
bir adet baharat 
3 adet domates 
300 gram biber 
1 çay bardağı sıvı yağ 
YAPILIŞI 
dometes biberleri ve sarımsağı ince ince dograyın sonra et,domates,biber, baharat ve pul biberrimizi etimizin içine döküp iyice yoğurun , daha sonra yeterince büyük bir tepsinin ortasına eti 3 cm kalınlığında yayın daha sonra elimizdeki soğanların kabuğunu soymadan tepsinin etrafına sıralayın sıvı yağı soğanların üstüne hafif dökün yemeğimiz pişmeye hazırdır.eğer çarşı fırınına gönderip pişirtirseniz üzerini alüminyum folyoyla kaplamayı unutmayın evdeki fırında buna ihtiyaç yoktur. ilk bakışta yemek güzel görünmeye bilir ama harika bir tadı vardır . tavsiye ederim . deneyen arkadaşlarımıza afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder